-
نویسندهنوشتهها
-
-
محمد علیمیهمان19 مرداد 1403 در 07:40تعداد پست ها: 64
دوستان سلام
توی یه پروژه ای،سازه نگهبان ما پایلهای بتنی به ارتفاع شش متر هست، موقع حفاری با دستگاه حفاری شمع، از دومتری سطح زمین تا عمق شش متر که در واقع کف شمعهای ما هستند آب وجود داره یعنی سطح آب زیرزمینی بالاست. قطر شمع ها هم 45 سانتی متر هستش. سوال من راجع به بتن ریزی این چاه های شمع هاست، متاسفانه امکان پمپاژ آب نیست، میخواستم بپرسم به نظرتون میشه همینطور بتن رو داخل چاه ها ریخت و با توچه به اینکه بتن از آب سنگینتر هستش، آب بالا میاد و جاشو بتن میگیره و درواقع آب میریزه بیرون و تخلیه میشه یا اینکه این روش درست نیست؟ نظر شما غیر از پمپاژ همزمان آب و ریختن بتن چی هستش؟
-
Shayan Erfaniمیهمان1 شهریور 1403 در 12:10تعداد پست ها: 64
-
-
سینا صابرخانیمیهمان2 شهریور 1403 در 07:50تعداد پست ها: 64
-
فاطمه محمدخانیمیهمان4 شهریور 1403 در 08:28تعداد پست ها: 64
بله قرارداد ميبايست تا زمان تحويل موقت الحاقيه زمانى داشته باشد، البته از نظر شرايط عمومى پيمان يك قرارداد فقط براي تاخيرات مجاز پيمانكار قابل تمديد ميباشد، در واقع در پايان مدت اوليه ى پيمان يا هر تمديد مدت پيمان، اگر كار تمام نشده باشد پيمانكار ميبايست لايحه تاخيرات ارائه دهد و بعد از رسيدگي به اندازه تاخيرات مجاز، كارفرما الحاقيه زماني صادر ميكند، توضيحات مفصل نحوه ي رسيدگي به تاخيرات و نحوه ى الحاقيه هاي زماني و بيمه در بسته آموزشى امور قراردادهاي پيمانكارى ارائه شده است.
-
-
مرتضی میردامادیمیهمان6 شهریور 1403 در 14:25تعداد پست ها: 64
-
سامان سلیمانیمیهمان7 شهریور 1403 در 07:51تعداد پست ها: 64
به دليل اينكه قرارداد فاقد تعديل بوده است، پيمانكار ميبايست در قيمت پيشنهادي خود تغييرات قيمت را پيش بيني كند، اما اگر تاخيرات پروژه زياد شود و پيمانكار مقصر نباشد و تاخيرات مجاز شود، و افزايش قيمت ها باعث ضرر و زيان به پيمانكار شود، اگر پروژه غير عمرانيست پيمانكار ميتواند با ارائه ى لايحه ى ضرر و زيان با اسناد مثبته براي زمان بعد از اتمام مدت اوليه ى قرارداد درخواست مابه التفاوت كند، اگر طرح عمرانيست ميبايست با لايحه ى ضرر و زيان درخواست تجديد نظر در نرخ پيمان را انجام دهد.
توضيحات كامل در بسته آموزشي امور قراردادهاي پيمانكارى ارائه شده است.
-
-
سیمین سردارمیهمان7 شهریور 1403 در 07:51تعداد پست ها: 64
-
سیمین سربخشمیهمان9 شهریور 1403 در 10:38تعداد پست ها: 64
بله قرارداد ميبايست تا زمان تحويل موقت الحاقيه زمانى داشته باشد، البته از نظر شرايط عمومى پيمان يك قرارداد فقط براي تاخيرات مجاز پيمانكار قابل تمديد ميباشد، در واقع در پايان مدت اوليه ى پيمان يا هر تمديد مدت پيمان، اگر كار تمام نشده باشد پيمانكار ميبايست لايحه تاخيرات ارائه دهد و بعد از رسيدگي به اندازه تاخيرات مجاز، كارفرما الحاقيه زماني صادر ميكند، توضيحات مفصل نحوه ي رسيدگي به تاخيرات و نحوه ى الحاقيه هاي زماني و بيمه در بسته آموزشى امور قراردادهاي پيمانكارى ارائه شده است.
-
-
شهریار نصرتیمیهمان9 شهریور 1403 در 10:38تعداد پست ها: 64
-
سینا شعبانیمیهمان10 شهریور 1403 در 11:04تعداد پست ها: 64
به دليل اينكه قرارداد فاقد تعديل بوده است، پيمانكار ميبايست در قيمت پيشنهادي خود تغييرات قيمت را پيش بيني كند، اما اگر تاخيرات پروژه زياد شود و پيمانكار مقصر نباشد و تاخيرات مجاز شود، و افزايش قيمت ها باعث ضرر و زيان به پيمانكار شود، اگر پروژه غير عمرانيست پيمانكار ميتواند با ارائه ى لايحه ى ضرر و زيان با اسناد مثبته براي زمان بعد از اتمام مدت اوليه ى قرارداد درخواست مابه التفاوت كند، اگر طرح عمرانيست ميبايست با لايحه ى ضرر و زيان درخواست تجديد نظر در نرخ پيمان را انجام دهد.
توضيحات كامل در بسته آموزشي امور قراردادهاي پيمانكارى ارائه شده است.
-
-
عبدالله رضازادهمیهمان10 شهریور 1403 در 11:06تعداد پست ها: 64
سلام خسته نباشید. مهندس معمار ساختمان من برج ۱۰ خروج خودشو از پرونده ما زده. ولی الان میگه باید برای امسال بازم باهام قرارداد بنویسی و پولمو بدی. میگه چون هنوزم مسعولیت ساختمان شما با منه.میگم شما خروج از ظرفیت کردید چه مسئولیتی دارید.میگه برو از نظام مهندسی بپرس بهت میگن باید قرارداد ببندیم. چکار کنیم باز باهاش قرارداد امضا کنم؟
-
محمدعلی علیرضاییمیهمان11 شهریور 1403 در 09:53تعداد پست ها: 64
سلام وخسته نباشید.درمورد نظارت ساختمان سوالی داشتم.بنده اولین نظارت ساختمان رو بهم دادن.بعداز امضای نقشه هادر نظام مهندسی مالک به من زنگزد واومد دنبالم بریم زمینش رو ببینم بعد شروع بکار رو امضا کنم رفتم دیدم وزمین خالی رو به من نشون دادومن اونجا یو تی ام زدم.وامضاکردم .بعد ازچند روز متوجه شدم یو تی امی که من برا خودم نوشتم با یو تی ام نقشه معماری همخوانی نداره و یو تی ام نقشه معماری چند کوچه بالاتر ساختمان مسکونی رو نشون میده.وزیاد توجه نکردم .بعد چند روز مالک زنگزد وگفت میخوام دوباره مراحل نظام مهندسی رو طی کنم ومتراژ رو اضافه کنم ویکبرگه میارم تا توضیح بنویسی و امضا کنی ومن زنگزدم به مهندسی که نقشه روکشیده گفتم اولین نظارت منه چی بنویسم؟گفت بنویس که زمین فاقد عملیات ساختمانی میباشد.منم همون کار رو کردم ومالک رفت.الان 20روزه خبری از مالک وطراح نیست.ومن نمیدونم چیکار کنم؟آیا اینها برا ساختمانی که قبلا ساخته شده میخوان پروانه بگیرن؟
-
سیمرا میرزاییمیهمان12 شهریور 1403 در 08:42تعداد پست ها: 64
با سلام
از انجاییکه اگر ملک دارای سند و جای مشخص برای احراز می باشد که همان ادرس درج شده در سایت نظام مهندسی و پروانه کفایت می کند. در صورتیکه ملک در زمینی قرار گرفته است که موقعیت و جانمایی آن برای شما نامشخص است بایستی در صورت که پروانه را امضا می کنید مالک را ملزم به جانمایی و اخذ تاییدیه از مهندس نقشه بردار نمایید. شما اگر به عنوان ناظر انتخاب و طرف حساب با کارفرما/ مالک/ سازنده/ مجری شده اید بایستی پیوسته طبق تبصره 7 ماده صد شهرداریها نظارت داشته و اجرای کار را زیر نظر داشته باشید و در صورت تخلف موارد را به مرجع ذیصلاح(شهرداری- نظامی) گزارش دهید. بی تفاوتی و عدم گزارش شما در صورت تخلف رافع مسئولیت نخواهد بود.
-
-
سیمرا میرزاییمیهمان12 شهریور 1403 در 08:44تعداد پست ها: 64
-
سامان گلریزمیهمان13 شهریور 1403 در 07:40تعداد پست ها: 64
به طور خلاصه باید گفت که ضریب نامعینی برای سازه هایی است که نامعینی آنها کافی نبوده در نظر گرفته می شود و ضوابط آیین نامه ها سختگیرانه تر است. برای مثال اگر در سازه فولادی مهاربندی شما در هرطرف مرکز سختی دودهانه مهاربندی در یک جهت (مثلا جهت X) داشته باشید نامعینی سازه کافی است و ضریب نامعینی برابر 1 می باشد. ولی اگر در هرطرف مرکز سختی فقط یک دهانه مهاربندی در یک جهت (مثلا جهت X) داشته باشید ضریب نامعینی 1.2 می شود. این ضرایب فقط 1 یا 1.2 هستند و در ضریب زلزله ضرب می شوند. یعنی برای سازه هایی که از نظر آیین نامه نامعینی آنها کافی نیست باید 1.2 استفاده کنید و در ضریب زلزله ضرب کنید. به عبارت دیگر باید 20% بار زلزله را افزایش دهید.
-
-
سمیه سامانیمیهمان13 شهریور 1403 در 07:48تعداد پست ها: 64
سلام
در خیلی از قراردادها کارفرما پیمانکار را مجبور به ارائه اعلان (Notice) کرده و هشدار داده که در صورتی که پیمانکار محق به تمدید زمانی و دریافت خسارت مالی باشه، باید در زمان مقرری کارفرما را از این موضوع مطلع کنه، در غیر اینصورت حق خود نسبت به ادعا را از دست میده. آیا چنین شرطی درسته و آیا میشه این ریسک را به پیمانکار جزء نیز منتقل کرد؟
-
نویسندهنوشتهها
تجربیات کارگاهی و نکات اجرایی1403-5-19 07:01:08 +00:00
نمایش 9 پاسخ رشته ها
نمایش 9 پاسخ رشته ها