کتاب اصول متره و برآورد دانشگاهی

توضیحات محصول:

کتاب اصول متره و برآورد دانشگاهی نوشته سیاوش کباری توسط انتشارات دانش و فن با موضوع مهندسی عمران، تکنولوژی، مهندسی و عملیات وابسته، مهندسی سازه و ساختمان‌های زیرزمینی به چاپ رسیده است.

در این کتاب، ابتدا مسائل مربوط به متره تشریح و در پی آن شیوه‌های محاسبات سطح، حجم و وزن سازه‌ها بیان می‌شود .ذیل هر یک از موارد یاد شده جدول محاسباتی مربوط به آن نیز آمده است .دانشجویان مهندسی عمران مخاطبان این مجموعه هستند.

مباحث کتاب اصول متره و برآورد دانشگاهی:

  1. متره
  2. چرا یک سازه را متره می‌کنیم
  3. چه مبالغی از پیمانکار کسر می‌شود
  4. مصالح پای کار
  5. تحویل موقت
  6. تحویل قطعی
  7. ضمانت نامه
  8. دفترچه فهرست بها
  9. تعدیل
  10. چگونه دفترچه فهرست بها تهیه می‌گردد
  11. قیمت جدید
  12. ادعای خسارت
  13. واحدهایی که در متره مورد استفاده قرار می‌گیرد
  14. مهندسی مشاور
  15. مناقصه و مزایده
  16. برگ متره یا کاغذ متره
  17. تغییر دادن عنوان ستون‌های کاغذ متره
  18. و..

همچنین شما می‌توانید جهت تکمیل مسائل مربوط به متره و برآورد، جزوه “آموزش گام به گام متره و برآورد” و همچنین“دوره جامع متره و برآورد پروژه (دکتر مترور)”که به صورت اختصاصی توسط دکتر مصطفی نجفی تهیه گردیده است را خریداری نمایید.

فایل‌های موجود در این محصول:

این کتاب در قالب PDF  در 112 صفحه تهیه شده است.

برخی تصاویر محصول:

نکات مربوط به فایل‌ها:

  1. آپدیت‌های پکیج‌های فایلی شامل خریداران قبلی نیز می‌گردد
  2. در صورت نیاز به پشتیبانی از طریق چت گوشه صفحه اقدام نمایید
  3. فایل‌های خریداری شده هم برای شما ایمیل می‌گردد و هم در پنل کاربری شما قرار می‌گیرد
  4. در صورت تمایل به خرید بیش از یک فایل، با دکمه سبد خرید در بالای صفحه، اقدام به مدیریت خرید خود نمایید

راهنمای تصویری نحوه دانلود فایل‌ها:

هایپر فایل
هایپر فایل
هایپرفایل
هایپر فایل
هایپر فایل
هایپر فایل

دیگر فایل‌ها:

  • جزوه تحلیل سازه

    ۲۹,۰۰۰ تومان

  • جزوه مهندسی ترابری

    ۲۹,۰۰۰ تومان

  • جزوه طراحی عرشه‌های فولادی

    ۲۹,۰۰۰ تومان

  • کتاب عناصر و جزئیات

    ۴۹,۰۰۰ تومان

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب اصول متره و برآورد دانشگاهی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *